کارگروه های آموزشی
براساس "آیین نامه انجمن های علمی دانشجویی"، فعالیت های علمی عبارتند از: مناظره و نقد علمی، هم اندیشی و نشست های تخصصی، مطالعات و پژوهش های علمی، نشر و ترویج یافته های علمی و نیز فعالیت های کمک آموزشی(ماده ۳).
از جمله وظایف انجمن علمی: جذب دانشجویان علاقه مند و خلاق به فعالیت،ایجاد انگیزه جهت مشارکت در فعایت های علمی-پژوهشی، برنامه ریزی و ساماندهی فعالیت ها، تشکیل کمیته های مختلف کاری و نیز تدوین برنامه های سالانه است (ماده ۷).
طبق این آیین نامه، فعالیت کمیته ها تحت نظارت و صلاحدید "شورای مدیریت انجمن علمی" صورت می پذیرد (ماده ۷).
انجمن علمی طراحی صنعتی با توجه به حوزه مسئولیت ها و نیازهای معاصر جامعه طراحی صنعتی ایران در جهت رفع خلأ آموزش گرایشات مختلف دیزاین با دو دوره نظرسنجی در سال های ۹۴ و ۹۵ از دانشجویان این رشته، بر آن شد تا با راه اندازی کارگروه هایی مرتبط با گرایشاتی که متقاضیان بیشتری برای پیگیری و آموزش دارند، با فعالیت هایی همچون برگزاری کارگاه های آموزشی و ترجمه و انتشار مقالات و مستندات به روز شده در حوزه های مختلف گام مهمی در خودکفا شدن حلقه های دانشجویی در آموختن و پژوهش ایفا کند.
با توجه به نیازهای مختلف هر کارگروه و نیز تفاوت کمّی فعالان هر حوزه؛ ارائه یک برنامه کاری الزام آور برای همه کارگروه ها مناسب نبوده و بهتر آنست که هر کارگروه متناسب با نیازها و توانایی های خود، به فعالیت بپردازد. در ادامه به ذکر چند نمونه از فعالیت ها اشاره می گردد.
🔆 برگزاری جلسات منظم با حضور اعضا با هدف تبادلات علمی و تصمیم گیری در خصوص سایر فعالیت ها.
🔆 برگزاری دوره های آموزشی تکمیلی و تقویتی و کارگاه های تخصصی.
🔆 تولید محتوای علمی جهت انتشار در نشریه انجمن علمی طراحی صنعتی.
🔆 همکاری و تبادل اطلاعات با دیگر کارگروه ها در مسائل مشترک و یا مشابه.
🔆 برگزاری مسابقات، جشنواره ها و کنفرانس های علمی.
🔆 برنامه ریزی و اجرای بازدید های علمی از مراکز علمی ، صنعتی و فناوری.
نکاتی پیرامون فعالیت کارگروه های دیزاین:
📗اعضای هر کارگروه باید (حداکثر تا پایان جلسه سوم) یک نفر را بعنوان "دبیر کارگروه" به شورای مدیریت معرفی کنند. دبیر کارگروه علاوه بر مسئولیت ارتباط بین شورای مدیریت و کارگروه، همچنین مسئولیت فعالیت های کارگروه، هماهنگی ها، جذب دانشجویان علاقه مند و مفید، حفظ فضای علمی و نیز ارائه گزارش به شورای مدیریت را بعهده دارد.
📗 هر دانشجو می تواند حداکثر در ۲ کارگروه مورد علاقه خود عضویت داشته باشد. امکان تغییر کارگروه در آینده وجود دارد، هرچند توصیه می شود حتی المقدور از تغییر پرهیز شود.
📗حیطه دقیق موضوعی هر کارگروه و نام آن ممکن است (بدلیل همپوشانی برخی از کارگروه ها و اجتناب از تداخل) اندکی تغییر یابد که متعاقبا اعلام خواهد شد.
📗 مرجع تعیین چارچوب فعالیت کارگروه ها، (بر اساس ماده ۷ آیین نامه انجمن های علمی) شورای مدیریت انجمن علمی است.
📗 شورای مدیریت انجمن علمی می تواند، کارگروه هایی که فعالیت قابل قبول نداشته و یا مرتکب فعالیت خارج از چارچوب قانونی شده اند را، بنا بر صلاحدید و با توجه به اختیارات قانونی خود، ملغی و یا موقتا تعطیل کند.
کارگروه هایی که تاکنون فعالیت های خود را آغاز نموده اند عبارتند از:
#کارگروه_ترجمه_منابع_علمی
#کارگروه_طراحی_خودرو
#کارگروه_طراحی_اکسسوری_و_زینت_آلات
#کارگروه_طراحی_لباس_و_مد
#کارگروه_طراحی_داخلی
#کارگروه_طراحی_محصول
#کارگروه_طراحی_تعاملی
جهت کسب اطلاع از برنامه ها و برقراری ارتباط با دبیر کارگروه ها میتوانید با شماره ۰۹۱۹۱۶۰۳۶۰۹ در ساعات اداری تماس حاصل فرمایید.
کتابخانه
به همت جمعی از دانشجویان و ناشران تخصصی طراحی صنعتی، کتابخانه اختصاصی دانشجویی انجمن علمی با هدف تامین و در دسترس قرار دادن کتب آموزش دانشگاهی، مقالات علمی، نشریات و مجلات خارجی، آغاز به کار کرده است.
📗 افراد می توانند بطور دائم و یا موقت کتب خود را اهدا نمایند. مالکیت کتاب در حالت موقت برای اهدا کننده محفوظ است.
📗 حداکثر زمان امانت برای کتابهای دروس عمومی، یک ترم در نظر گرفته شده.
📗 حفظ سلامت کتاب ها بعهده امانت گیرندگان بوده و در صورت آسیب دیدن کتاب،امانت گیرنده ملزم به تهیه یک نسخه جدید از همان کتاب است.
📗 استفاده از کتابخانه فقط برای دانشجویان رشته طراحی صنعتی دانشگاه تهران مجاز است؛ هرچند اهدا کتاب محدودیتی ندارد.
🔹 بزودی اطلاعات کتابهای موجود منتشر خواهد شد. تا آن زمان، کتابخانه نیازمند کتابهای مازاد بر نیاز شما است.
🔹 جهت هماهنگی با مسئول کتابخانه با شماره ۰۹۳۷۷۴۵۹۵۲۲ تماس حاصل فرمایید.